Tristeţe fără margini! Iată ce spun consătenii despre Iosif Mitroi, tânărul înghiţit de valuri, în staţiunea Mamaia

+4 click pentru
galerie

Tristeţe fără margini! Iată ce spun consătenii despre Iosif Miron, tânărul înghiţit de valuri, în staţiunea Mama © ziaruldemehedinti.ro

Nici până la această oră nu a fost recuperat trupul neînsufleţit al elevului de 16 ani, de la Colegiul Militar Naţional "Tudor Vladimirescu" din Craiova, Iosif Mitroi, din apele tulburi ale Mării Negre, din dreptul staţiunii Mamaia. Scafandrii depun toate eforturile, însă curenţii le dau mari bătăi de cap.

S-a aşternut liniştea şi tristeţea în comuna mehedințeană Șovarna, la aflarea veştii că un consătean de-al lor a pierit atât de tragic, atât de subit, atât de tânăr. Un băiat de silitor, de nota 10, aşa cum toată lumea îl cunoştea, plecat spre cele veşnice mult prea devreme.

"Era un băiat foarte cuminte, silitor, un băiat de 10. Nu s-ar fi gândit nimeni că părinții lui vor trece prin asta. A vorbit chiar ieri cu părinții lui, le-a trimis poze din port. Ei au auzit de la televizor că un băiat a fost înghițit de ape. Mama lui a ajuns la urgențe când a aflat vestea", spune Iuliana Vătineanu, vecină a familiei, pentru ziaruldemehedinţi.ro.

La fel de apreciat era şi de foştii săi profesori, care sunt şi ei în stare de şoc, după cele întâmplate

"O veste care ne-a șocat pe toți. Era un copil extraordinar, unul dintre cei mai buni elevi ai comunității, dacă nu: poate cel mai bun. I-am fost profesor. Mi-l amintesc ca pe un elev foarte bun. El era cel care ne cânta cu chitara la serbări.", declară Ionuț Ivănel, fostul profesor de engleză al lui Iosif.

Tânărul de 16 ani a disparut ieri, în jurul orei 16, cand a fost tras de apele mării. Iosif se afla pe o plajă din staţiunea Mamaia, acolo unde participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale.

"E o mare tragedie, atât a familie, cât și a comunei. E o mare durere să îți pierzi copilul la vârsta de doar 16 ani . Era un copil care învăța foarte bine și respecta pe toată lumea. Nu este doar durearea familiei, este durerea comunității", spune Constantin Prundeanu, primarul comuna Șovarna

Întreaga comunitate îndurerată așteptă, acum, ca măcar trupul tânarului sa fie gasit, pentru a fi înmormântat în satul natal, anunţă ziaruldemehedinti.ro

M.C.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro