Tulburător! Ce ordine le-a dat Gheorghe Dincă membrilor familiei: "Să fie mami acolo"

Tulburător! Ce ordine le-a dat Gheorghe Dincă membrilor familiei: "Să fie mami acolo" © arhivă

Ies la iveală dezvăluiri şocante în cazul Caracal. Pare-se că Gheorghe Dincă a făcut tot ce a putut pentru a-i ţine pe anchetatori departe de familia sa. Le-a dat şi câteva ordine copiilor, să fie sigur că, acasă, lucrurile sunt cât de cât ok, în contextul dat. 

Potrivit RTV, Gheorghe Dincă le-a dat ordine copiilor săi în privinţa situaţiei cu care se confruntă. În primul rând, aceştia au fost sfătuiţi să nu trateze lucrurile cu indiferenţă şi, în cazul în care ei nu sunt prezenţi, să fie... mama lor, Elena. Dar unde?

 "Nu trataţi treburile cu indiferenţă şi tu şi Flori, că de aia am zis că trebuie. Şi să fie mami acolo, în caz că nu sunteţi, rămână cineva acolo", ar fi spus "monstrul din Caracal".

Practic, în lipsa sa, cineva trebuia să rămână să supravegheze totul.

De asemenea, Gheorghe Dincă şi-a sfătuit copiii despre modul în care ar trebui să reacţioneze atunci când sunt abordaţi de anchetatori. 

"Pe tine te cheama Dincă Gheorghe Daniel, nu ai nicio treabă cu tata, şi tu şi mama. Sunteţi cu mine şi nu m-aţi uitat. Domnule e tata şi asta e, dar în rest nu e tata" , le mai spunea Dincă.

Iar în rest, când anchetatorii nu fac parte din poveste, să nu se ferească de oameni, dar să nu vorbească cu nimeni... nimic. Pentru că, susţine Dincă, "lumea e perversă".

"În rest nu vă feriţi, n-aveţi nicio treabă, nu vorbiţi cu nimeni nimica, că lumea e perversă şi înfloresc, nu-i vorba că spui ceva, dar nu ai probă" , preciza Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro