Uciderea lui Nicolae, executată la comanda iubitei. Motivul pentru care procurorii cred că asasinii s-au inspirat din cazul Caracal

Uciderea lui Nicolae, executată la comanda iubitei. Motivul pentru care procurorii cred că asasinii s-au inspirat din cazul Caracal © arhivă

O crimă terifiantă a fost descoperită în Bihor! O femeie a comandat executarea concubinului el şi apoi, a mers la Poliţie pentru a-l raporta "dispărut". Procurorii cred că asasinii s-au inspirat din cazul Caracal privind modul în care au încercat să-şi ascundă urmele.

Nicolae Vasile Cordoş, în vârstă de 46 de ani, originar din comuna Girişu de Criş, a fost ucis cu sânge rece în seara zilei de 4 ianuarie la comanda concubinei sale, de fiul acesteia şi de viitorul ei ginere. 

"Urmare a instigării suspectei, cei doi au aplicat victimei Cordoş Nicolae Vasile lovituri cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale organismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia", a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. 

După crimă, asasinii au cumpărat sodă caustică de la un hipermarket din apropiere şi au transportat cadavrul până în satul Berechiu. Acolo, au preparat soda caustică şi i-au stropit victimei faţa, pentru a nu fi recunoscută. Asasinii au aruncat cadavrul într-un canal colector.

Surse din anchetă citate de publicaţia Adevărul spun că autorii crimei au încercat să-şi ascundă urmele: au pus pe foc sucitoarea de lemn şi au ascuns levierul. Cadavrul a îngheţat din cauza frigului, iar în anexa unde bărbatul a fost ucis nu au rămas urme de sânge.

„Au urmărit, probabil, cazul Caracal, de aceea au cumpărat sodă caustică. Au crezut că nu va putea fi recunoscută victima”, spune aceeaşi sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro