Ultima imagine postată de tânărul de 22 de ani, fiu al unui polițist, care a murit ieri într-un accident rutier grav în Olt! ”Frații sunt tot frați”

+2 click pentru
galerie

Ultima imagine postată de tânărul de 22 de ani, fiu al unui polițist, care a murit ieri într-un accident rutier grav în Olt! ”Frații sunt tot frați” © arhiva

Ovidiu Costin Negroiu, tânărul de 22 de ani, fiului unui polițist dintr-o localitate din Olt, a pierit ieri noapte într-un grav accident rutier, după ce a pierdut controlul volanului. În urmă cu doar o zi, acestea petrecerea cu prietenii, iar ultima postare de pe pagina sa de socializare a lăsat multe lacrimi în urmă. 

În noapte de duminică spre luni, Costin Negroiu, un tânăr de 22 de ani din Olt, și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, după ce ar fi scăpat controlul volanului și s-a izbit violent de un cap de pod. Băiatul era fiul unui polițist din localitate, și se pare că din primele informații acestea nu avea permis de conducere, ba mai mult, mașina pe care o conducerea ilegal era pe numele tatălui său. 

Acesta se întorcea de la o petrecere, iar ultima imagine postată pe pagina sa de socializare este prinsă chiar din toiul revederii sale cu prietenii. Acesta este alături de un bun prieten de-al său, în timp ce pregăteau grătarul. ”Frații sunt tot frați, când tovarășii sunt PA”. Din păcate aceasta este ultima revedere cu prietenul său, deoarece imediat după ce a plecat de la petrecere, tânărul a murit în accidentul pe care l-a produs chiar el din neatenție.

Deși imaginea ar fi trebuit să strângă numeroase aprecieri din partea celor care îi cunosc pe cei doi tineri, ieri fotografia a primit numeroase reacții de tristețe, dar și zeci de comentarii prin care oamenii apropiați regretă moartea mult prea rapidă a tânărului fiu de polițist. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro