ULTIMA ORĂ! Alertă cu bombă într-un mall din Capitală!

ULTIMA ORĂ! Alertă cu bombă într-un mall din Capitală! © Captură

Alertă cu bombă într-un mall din Capitală. Oamenii legii au ajuns în urmă cu puţin timp la faţa locului şi au început să facă cercetări.

Este alertă în aceste momente în Capitală, după ce o persoană a anunţat la 112 că într-un mall din zona Obor există o bombă. Pirotehniştii au sosit de urgenţă la faţa locului şi au început cercetările, aşa cum puteţi vedea şi în imaginile de mai jos.

Joi, în jurul orei 12.20, a fost dată alarma. O persoană a sunat la numărul unic de urgenţă şi a anunţat că a pus o bombă în interiorul mall-ului.

Forţe ale Serviciului Român de Informaţii, dar şi forţe ale Serviciului Pirotehnic de la I.G.P.R au ajuns la faţa locului.

Imediat, în zona în care se află mall-ul, în Sectorul 2 din Bucureşti, oamenii legii au impus restricţii. De asemenea, persoanele care se aflau în mall la acea oră au fost evacuate pentru a nu se ajunge la o situaţie nedorită.

În acest moment se fac cercetări la faţa locului, iar pirotehniştii încearcă să găsească presupusa bombă, iar în curând vom afla dacă, într-adevăr este vorba de o bombă, sau dacă totul nu a fost nimic mai mult decât o alarmă falsă.

Dacă varianata din urmă se dovedeşte cea reală, aceasta nu ar fi una singulară, pentru că pirotehniştii din Capitală se confruntă adesea cu astfel de situaţii, după ce diferite persoane folosesc numărul unic de urgenţă pentru a face... glume.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro