ULTIMA ORĂ! O maşină a luat foc în Capitală! Imagini dramatice cu autovehiculul ce arde ca o torţă / VIDEO

ULTIMA ORĂ! O maşină a luat foc în Capitală! Imagini dramatice cu autovehiculul ce arde ca o torţă / VIDEO © Captură

UPDATE: Au apărut noi informaţii despre incidentul şocant de marţi dimineaţă, când o maşină a luat foc în zona de Nord a Capitalei.

Astfel, totul s-a petrecut în trafic, atunci când şoferul a văzut că iese fum de sub capotă. Din fericire, acesta nu s-a pierdut cu firea şi a putut să reacţioneze prompt. Bărbatul a tras imediat pe dreapta.

Din păcate, însă, maşina a lua foc instant, iar şoferul a încercat imediat să stingă flăcările cu extinctoarele, însă totul a fost în zadar, pentru că nu a reuşit să facă faţă.

Pompierii au venit imediat, însă flăcările au reuşit deja să pună stăpânire pe autovehiculul din care, de altfel, nu a mai rămas nimic. Din primele informaţii se pare că principala cauză a incendiului ar fi un scurt circuit.

Incendiul de marţi dimineaţă, din zona Fabricii de Glucoză, nu s-a soldat cu victime. Imaginile, însă, sunt cu un puternic impact, aşa cum puteţi urmări în filmuleţul de mai jos.

Ştire iniţială

Incident şocant în Capitală, în urmă cu puţin timp. O maşină a luat foc lângă Fabrica de Glucoză. Imaginile surprinse la faţa locului sunt dramatice.

Un incident teribil a avut loc, marţi dimineaţă, lângă Fabrica de Glucoză din Bucureşti. Un autovehicul a luat foc, maşina arzând în totalitate.

Momentan nu se ştie cauza care a dus la producerea incendiului, autorităţile urmând să ofere informaţii în cel mai scurt timp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro