Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte ale Anei Maria, românca însărcinată ucisă în Italia

Sfâșietor! Care au fost ultimele cuvinte ale Anei Maria, românca însărcinată ucisă în Italia © Facebook

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul Anei Maria Lăcrămioara, românca însărcinată ucisă în Italia. Camerele de supraveghere de la locul crimei au înregistrat și ultimele cuvinte ale tinerei. Este sfâșietor ce s-a auzit!

Ana Maria Lăcrămioara, o româncă de doar 30 de ani, a fost ucisă fără milă de iubitul ei, în Partinico, Italia. Înainte de a-și da ultima suflare, femeia i-a spus câteva cuvinte tulburătoare criminalului. 

Românca de 30 de ani avea o relație cu Antonio Borgia, un italian căsătorit în vârstă de 51 de ani. Cei doi se iubeau de aproximativ un an și jumătate. Cu puțin timp înainte de tragedie, Ana Maria Lăcrămioara a aflat că este însărcinată. A hotărât să-i spună bărbatului, neștiind ce avea să urmeze. Când bărbatul a auzit că amanta lui este însărcinată, și-a pierdut cumpătul și a început un scandal monstru. 

La un moment dat, Antonio Borgia a lovit-o pe Ana Maria Lăcrămioara în cap cu o bâtă și apoi a înjunghiat-o în burtă. Camerele de supraveghere au surprins odioasa faptă a italianului și, potrivit Corriere della Serra, dar și ultimele cuvinte ale româncei. 

Ultimele cuvinte ale româncei

„Lasă cuțitul! Vrei să omori și copilul? Te iubesc, mă iubești! Nu se poate ca totul să se sfârșească așa!”, i-a spus Ana Maria italianului.  

După ce și-a ucis amanta, antreprenorul italian i-a abandonat trupul pe un câmp de lângă Partinico și a plecat în oraș, unde a luat masa. 

Italianul, arestat după 24 de ore

Criminalul italian și-a recunoscut crima, după ce a fost prins de polițiști, la 24 de ore de când abandonase cadavrul. Antonio Borgia a încercat să se apere afirmând că românca l-ar fi șantajat cu 3.000 de euro, pentru a nu-i spune soției că îi poartă în pântece copilul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro