Un tânăr din Vrancea şi-a ucis tatăl fără milă. Băiatul tocmai se întorsese de la mănăstire

Un tânăr din Vrancea şi-a ucis tatăl fără milă. Băiatul tocmai se întorsese de la mănăstire © Arhivă

Crimă şocantă într-o localitate din Vrancea. Un tânăr şi-a ucis tatăl, la puţin timp după ce s-a întors de la o mănăstire. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că, de fapt, ar fi fost vorba despre un accident, potrivit presei locale.

Tânărul de 33 de ani şi-a ucis tatăl cu sânge rece

Tragedia a avut loc în localitatea Vrâncioaia din Vrancea. Tânărul de 33 de ani şi-a înjunghiat tatăl chiar în propria casă, acesta fiind găsit într-o baltă de sânge de soţia sa. Femeia a sunat imediat la ambulanţă, însă, din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat. La faţa locului au ajuns şi oamenii legii, care l-au luat imediat la întrebări pe tânăr.

Deşi a fost găsit cu cuţitul în mână, în momentul în care le-a dat declaraţii oamenilor legii, tânărul de 33 de ani a precizat că ar fi fost vorba doar despre un accident şi nu el este cel care i-a luat viaţa tatălui său. Tânărul a precizat că, de fapt, părintele lui a căzut peste cuţit, provocându-şi singur rănile cauzatoare de moarte, în urma accidentului.

Oamenii legii au stabilit, în urma primelor date ale anchetei, că tânărul şi-a înjunghiat tatăl, astfel că acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, poliţiştii au stabilit că tragedia a avut loc pe fondul consumului de alcool. Se pare că între bărbatul ucis şi fiul său s-a iscat un scandal, iar până la gestul tragic nu a mai fost decât un pas.

Tânărul lucrează la o mănăstire, iar acum a venit acasă. Din cauză că a consumat alcool, tânărul s-a certat cu părinţii săi, iar din cauza furiei a luat cuţitul şi şi-a înjunghiat tatăl fără nicio milă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro