Ultimele cuvinte ale tânărului care s-a autoincendiat. "Sunt un laş, dar tata m-a distrus mental. Îţi cer scuze, mamă"

Ultimele cuvinte ale tânărului care s-a autoincendiat. "Sunt un laş, dar tata m-a distrus mental. Îţi cer scuze, mamă" © Foto: Captură

Tânărul de 25 de ani din Medgidia, care s-a autoincendiat în propria maşină după o ceartă cu tatăl său, a intrat într-un live pe Facebook în care le-a dat de înţeles prietenilor virtuali că urmează să facă un gest extrem.

Ultimele cuvinte ale tânărului sunt cutremurătoare

Ultimele cuvinte ale băiatului, înainte de a se autoincendia, în maşină, sunt teribile. Acesta a ţinut să le transmită oamenilor care ar putea să-l judece motivul pentru care a vrut să-şi pună capăt zilelor. Se pare că conflictele pe care le avea cu tatăl său în ultimii ani l-au determinat să nu-şi mai dorească să trăiască.

Tânărul a cerut iertare mamei sale

În live-ul pe care l-a făcut pe Facebook, tânărul a ţinut să-i ceară iertare mamei lui pentru ceea ce urma să facă şi a încercat să-i explice acesteia că nu mai putea să trăiască în acest fel, din cauza criticilor pe care tatăl săi i le aduce de zece ani. În plus, se pare că băiatul nu este la prima tentativă de acest fel, el fiind salvat în trecut.

"Ştiu că sunt un laş pentru ceea ce fac, dar nu mai pot. Tatăl meu m-a adus la un nivel la care nu credeam că o să ajung. De zece ani ani el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat şi nu mi-a spus nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată numai critici şi înjurături. M-a distrus mental şi nici nu mai ştiu ce să fac. Îţi cer scuze, mamă, pentru ce am făcut, nu mai pot, nu mai pot să rezist, îmi pare rău", a spus tânărul.

Tânărul de 25 de ani, absolvent la UMC

Momentan nu se ştie identitatea tânărului, se cunosc doar iniţialele numelui său. A.L. Tânărul de 25 de ani este absolvent al Universităţii Maritime din Constanţa, iar înainte de a şoca pe toată lumea cu gestul extrem pe care l-a făcut, acesta a decis să intre într-un live pe Facebook, acolo unde a povestit ceea ce urma să facă. Tânărul a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Constanţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro