Ultimele imagini în viaţă cu băieţelul din Pecineaga găsit mort, într-o hazna / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Ultimele imagini în viaţă cu băieţelul din Pecineaga găsit mort, într-o hazna / VIDEO © Captură

Au apărut ultimele imagini în viaţă cu Iulian Alexandru Biţică, băieţelul din Pecineaga. Micuţul a fost găsit fără viaţă după câteva zile de la dispariţie într-o hazna.

Tragedie fără margini în familia lui Iulian Alexandru Biţică, copilul dispărut pe 2 noiembrie de acasă. Micuţul a plecat într-o zonă apropiată de casă, însă nu s-a mai întors la domiciliu. Părinţii său au anunţat autorităţile, care au început imediat căutările. Zilele au trecut, însă fără nicio veste despre micuţ. Astăzi, însă, autorităţile au făcut anunţul tragic. Copilul a fost găsit într-o hazna.

La Acces Direct au fost prezentate ultimele imagini cu copilul în viaţă. Pe camerele de supraveghere din zonă se poate observa că băieţelul se plimbă cu rolele pe câmp. Acesta merge greu, ţinând cont că în picoare are role şi se învârte de câteva ore în aceeaşi zonă. Mai apoi, nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu micuţul care a fost găsit fără viaţă.

În emisiune a intervenit şi mama îndurerată a lui Iulian Alexandru Biţică, care nu-şi explică ce a putut să se întâmple cu copilul său. Femeia spune că micuţul era un copil mai singuratic, căruia îi plăcea să se joace sigur, acesta fiind, probabil, şi motivul pentru ca copilul a ajuns în acea zonă.

"E prima dată când văd aceste imagini. Zona nu este departe de casă. Până acum nu mi s-a spus nimic, am văzut doar că au trecut ambulanţe, am mers şi eu să văd ce se întâmplă. Când am ajuns mi s-a spus că a fost găsit copilul, nu am crezut până nu am văzut. După ce l-am văzut mi s-a tăiat filmul şi nu mai ştiu nimic. El era un copil căruia îi plăcea să exploreze munţi şi cred că s-a dus acolo să vadă ce este. Cred că a dat rolele jos pentru că îl dureau picioarele. Nu ştiu ce să cred despre moartea lui, este un semn de întrebare", a spus mama copilului la Acces Direct.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro