Ultimul mesaj al Ralucăi, înainte să moară, este dedicat părinţilor. Înduioşător ce le-a putut spune!

+4 click pentru
galerie

Raluca, adolescenta din Bârlad © Foto: Facebook

Raluca Noacă, adolescenta care şi-a pierdut viaţa într-un accident în Bârlad era foarte apropiată de părinţi şi îi iubea enorm. Ba chiar ultimul mesaj pe reţelele sociale a fost dedicat lor. Mesajul postat chiar în ziua în care s-a produs accidentul este înduioşător.

Raluca a postat un mesaj pe Facebook în care le transmitea părinţilor ei cât de mult îi iubeşte. Raluca le arăta celor mai importante persoane din viaţa sa că sunt totul pentru ea. "Unii au piercinguri şi tatuaje, eu am părinţi", este mesajul transmis de Raluca.â

CITEŞTE ŞI: Ţi se face pielea de găină. Mesajele transmise de prieteni după moartea Ralucăi. "Unde eşti acum, copil nevinovat?"

La fel de mare este şi dragostea părinţilor pentru fiica lor. Cu doar câteva ore înainte ca Raluca să plece la îngeri, mama fetei a postat un mesaj emoţionant prin care îi ruga pe toţi prietenii să se roage pentru ea. ”Mamiii, tu să lupți să rămâi lângă mami! Vă rog să vă rugați să scape puiuțul meu, că eu mor”, a scris mama Ralucăi.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro