Uluitor! Un român a fost arestat după ce a furat haine în valoare de 6.000 de lei. Ce a făcut imediat după proces

Uluitor! Un român a fost arestat după ce a furat haine în valoare de 6.000 de lei. Ce a făcut imediat după proces © arhivă

De necrezut ce a făcut un român, după ce a furat haine în valoare de 6.000 de lei dintr-un magazin din Marea Britanie! 

Potrivit presei internaționale, românul împreună cu mai mulți prieteni cu care a fost în Marea Britanie s-au gândit să fure haine dintr-un magazin, suma ajungând undeva nu mai puțin de 6.000 de lei. 

Oamenii legii s-au sesizat imediat și i-au prins pe infractori, printre care se număra și românul. Bărbatul s-a prezentat în sala de proces, însă, cum a părăsit judecata, a mers din nou în magazine și a furat alte haine. 

„Suspectul, împreună cu alte două sau trei persoane, au intrat în magazin și au început să umple gențile cu haine. După ce a plecat de la proces, a furat din nou”, susține unul dintre procurorii care se ocupă de cazul românului. 

De asemenea, avocatul bărbatului susține că venise în Marea Britanie pentru a munci, doar că, prietenii cu care erau au profitat de faptul că el este vulnerabil, potrivit spuselor lui. 

„El și-a recunoscut vina și mi-a spus că îi pare foarte rău pentru ceea ce a făcut. Nu a reușit să-și găsească un loc de muncă. A furat hainele pentru a le folosi, nu pentru a le vinde”, a mai precizat avocatul bărbatului. 

Polițiștii l-au arestat pe loc pe român, pornind o anchetă pentru a stabili ceea ce urmează să se întâmple în cazul hoțului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro