Un adolescent din Iaşi şi-a ucis tatăl din greşeală. Victima a „fluturat” cuţitul în faţa fiului, ameninţându-l, înainte să fie omorât

Un adolescent din Iaşi şi-a ucis tatăl din greşeală. Victima a „fluturat” cuţitul în faţa fiului, ameninţându-l, înainte să fie omorât © bzi.ro

Caz desprins din filmele horror! Un tânăr de 18 ani dintr-o comună ieşeană şi-a ucis tatăl din greşeală, cu un cuţit, în urma unui conflict spontan. Adolescentul a fost ameninţat de părinte cu moartea! El este însă, cel care a sfârşit mort, după ce a consumat băuturi alcoolice.

Dramă fără margini într-o familie din Iaşi. Un tânăr de 18 ani şi-a omorât tatăl din greşeală.

Victima, Radu Paraschiv, în vârstă de 47 de ani, a murit ucis de propriul fiu. Vineri după-amiază, fiul lui Radu a sunat la 112 şi a cerut ajutorul autorităţilor, precizând că şi-a omorât tatăl. La faţa locului a intervenit de urgenţă un echipaj medical care, din păcate, nu a mai putut face nimic. După 45 de minute în care au fost aplicate manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul.

După primele cercetări, s-a constatat faptul că Radu Paraschiv a pierit în urma unei lovituri de cuţit, în picior. După ce a consumat băuturi alcoolice, victima a început să se certe cu fiul său, un tânăr de 18 ani. Ba chiar, la un moment dat, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi ameninţat pe tânăr cu moartea. 

Valentin a încercat să se apere şi să ia cuţitul din mâna tatălui, dar din greşeală, după ce Radu l-a împins şi au început să se lupte, arma albă a intrat în piciorul stâng al acestuia din urmă. 

Valentin Paraschiv, în vârstă de 18 ani, s-a speriat şi s-a dat deoparte. Tatăl său şi-a scos cuţitul din picior şi a ieşit din casă. După doar câţiva paşi, a căzut la pământ, într-o baltă de sânge. Pare-se că lama cuţitului i-a secţionat artera femurală.

„Deocamdată, tânărul este cercetat în stare de libertate. Urmează să se stabilească dacă se face sau nu vinovat de moartea bărbatului”, au precizat surse din cadrul anchetei, potrivit bzi.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro