Un an de la moartea Valentinei Nica. Mama fetei nu-şi găseşte liniştea: "Abia aştept să fim din nou împreună"

Un an de la moartea Valentinei Nica. Mama fetei nu-şi găseşte liniştea: "Abia aştept să fim din nou împreună" © Facebook

A trecut un an de când Valentina Nica, în vârstă de 21 de ani, a fost incendiată de fostul iubit, Cosmin Dan, din cauza unei fotografii. Mama fetei, Milica Dodan, s-a fotografiat la mormântul Valentinei şi a transmis un mesaj dureros.

Nu în urmă cu mult timp, Cosmin Dan, criminalul Valentinei Nica, a fost condamnat în primă instanţă la 24 de ani de închisoare. De-a lungul ultimelor luni au avut loc şase termene de judecată.

Durerea din sufletul mamei Valentinei Nica nu poate fi însă diminuată de nicio pedeapsă. Duminică, 23 februarie, în ziua în care s-a împlinit un an de la moartea tinerei, Milica Dodan a mers la cimitir.

Apoi, femeia şi-a scris pe reţelele de socializare gândurile. O plânge zi şi noapte pe fiica ei, de un an! Singura alinare a Milicăi Dodan este că, la un moment dat, va fi din nou alături de Valentina Nica. 

"Offf.... Valentina mea 😭😭😭😭 fetiță mea frumoasă cu suflet mare și bun💔💔💔 Un AN fără tine, mami, plin de lacrimi ... durere ... suferință și strigăte 😭😭😭😭😭Mi-e dor de vocea ta, mămica ... de îmbrățișarea ta ...de mângâierea ta 😭😭😭💔💔💔 De când ai plecat nu-mi găsesc locul 😭😭😭Nu credeam vreodată că viață o să fie așa de crudă să ne despartă😭😭😭😭😭 Te iubesc îngerul meu din cer ❤ floarea mea din grădina raiului😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Aștept ziua să fim din nou împreună😭😭😭💔💔💔 Lumină veșnică, puiul meu scump și drag😭😭🙏🙏", a scris Milica Dodan, mama Valentinei Nica, pe reţelele de socializare.

Valentina Nica, găsită de ISU carbonizată

Vă reamintim că totul s-a petrecut după ce Valentina Nica ar fi încercat să-i povestească noii iubite a lui Cosmin Dan despre relația lor. O fotografie în care apăreau Valentina și Anisia, iubita de atunci, însoțită de un mesajul”Am aflat tot”, a declanșat tragedia. 

Cosmin Dan a cerut ajutorul unor prieteni, care i-au adus o sticlă de benzină.

Potrivit informaţiilor ce apar în actul medico-legal, moartea Valentinei Nica a fost violentă şi "s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafața corporală, precum și a intoxicației acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără și au legătură de cauzalitate directă cu decesul", transmiteau procurorii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro