Un avion plin cu 137 de români din Italia va ateriza la Constanţa, în această seară

Un avion plin cu 137 de români din Italia va ateriza la Constanţa, în această seară © arhivă

În urmă cu puțin timp, autoritățile române au informat că astăzi, în jurul orei 22:00, cel de-al treilea avion cu români din Italia va ateriza pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, din Constanța. La bord se află 137 de persoane! 

”Ce o să ne facem?”, este întrebarea de pe buzele tuturor românilor în această perioadă. Oamenii sunt panicați, plâng și nu știu cum să mai fugă din fața noului coronavirus. Numărul deceselor a ajuns la șapte, iar lucrurile nu par să se termine prea curând.

În urmă cu puțin timp, autoritățile române au informat că astăzi, în jurul orei 22:00, cel de-al treilea avion cu români din Italia va ateriza pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, din Constanța. La bord se află 137 de persoane, care vor fi duse cu escorta către centrul de carantină din  localitatea Techirghiol.

Conform regulilor emise de către autorități, oamenii vor intra în carantină timp de 14 zile. De asemenea, aceștia vor fi testați pentru a se afla dacă sunt infectați cu noul coronavirus. Toate măsurile de pază vor fi asigurate de către jandarmii din Constanța, care vor păzi zi și noapte sediul de carantină.

Totodată, autoritățile anunță că marți va ateriza și cel de-al patrulea avion din Italia. 

576 de cazuri confirmate în România

În ultimele 24 de ore, numărul a crescut cu 143 de pacienți, ajungându-se până în momentul de față la 576 de cazuri infectate cu COVID-19 la noi în țară. Persoanele noi confirmate au vârsta cuprinsă între 5 și 76 de ani. De asemenea, 73 de cazuri au fost declarate vindecate și externate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro