Un bărbat din Brașov, surprins în timp ce se masturba printre copii, într-un loc de joacă 

Un bărbat din Brașov, surprins în timp ce se masturba printre copii, într-un loc de joacă © Arhiva

Scene halucinante într-un loc de joacă din Brașov! Un individ, în vârstă de 41 de ani, a fost surprins în timp ce se masturba printre copii.

Acesta nu s-a oprit din scenele grotești, ba mai mult decât atât, a continuat să facă gesturi sexuale explicite și în fața unei școli gimnaziale. La un moment dat, bărbatul a văzut că a fost observat de mai mulți polițiști locali și a încercat să fugă cu un autobuz, însă a fost prins la scurt timp.

Oamenii legii au început acțiunea penală și, în urma anchetei, au aflat că individul mai făcuse astfel de gesturi în public și în urmă cu câteva zile. 

"În fapt, la data de 07 februarie a.c., în jurul orei 11.00, un bărbat în vâstă de 41 ani, din localitatea Sânpetru, jud. Braşov, a fost depistat de către poliţiştii locali în timp ce săvârşea acte obscene, de natură sexuală, în loc public, pe str. Dealul Morii din municipiul Braşov. Cu ocazia investigaţiilor şi cercetărilor efectuate ulterior depistării, poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov, au constatat faptul că bărbatul în cauză ar mai fi săvârşit o astfel de faptă şi în data de 06 februarie a.c.", precizează IPJ Braşov, conform Mytex.

Infractor de "meserie"

Tot în urma anchetei, polițiștii au constatat că inividul ar fi şi autorul unei infracţiuni de tentativă la furt calificat. La începutul lunii februarie, individul a încercat să fure o sumă de bani din cadrul unei școli din Brașov. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro