Ea este poliţista din Capitală care a imobilizat un bărbat ce se masturba în faţa unei adolescente, pe stradă

Ea este poliţista din Capitală care a imobilizat un bărbat ce se masturba în faţa unei adolescente, pe stradă. FOTO © Facebook

Weekendul acesta, o poliţistă din Capitală a imobilizat un bărbat de 49 de ani care s-a masturbat în faţa unei tinere şi mai mult, a urmărit-o. Astăzi, Ministerul Afacerilor Interne a făcut publică o fotografie cu poliţista, iar mesajele au "curs"!

"Jos pălăria în faţa ta!", aşa începe mesajul care însoţeşte fotografia publicată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Colegii Ligiei, poliţista care a imobilizat un bărbat de 49 de ani în Capitală, s-au arătat extrem de mulţumiţi şi mândri de intervenţia femeii. 

"Jos pălăria în fața ța!  Ligia este colega noastră, de la secția 17 din Capitală. Sâmbătă dimineață a sărit în sprijinul unei fete de 17 ani, victimă a unei hărțuiri sexuale în plină stradă. Agresorul a fugit când a văzut echipajul de poliție, însă a fost prins din urmă de polițistă, care l-a imobilizat și l-a dus la secția de poliție. În urma audierilor, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Deși are o experiență de doar 2 ani în Poliție, Ligia a acționat cu extrem de mult curaj și stăpânire de sine. Din partea noastră ai toată aprecierea! Pentru noi ești polițistul zilei!", au transmis colegii Ligiei, de la Ministerul Afacerilor Interne.

Bărbat reținut de o polițistă, după ce s-a masturbat în fața unei tinere

Bărbatul de 49 de ani s-a masturbat sâmbătă, în fața unei tinere de 17 ani din București. Adolescenta, urmărită de agresor, a văzut-o pe stradă pe polițistă și i-a spus ce s-a întâmplat.

Aceasta l-a imobilizat pe bărbat și, deși acesta a încercat să fugă, a reușit să-l ducă la mașina Poliției. Apoi, polițista a solicitat ajutorul colegilor, care au dus-o pe adolescentă la secția de Poliție. În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost audiat și reținut

”Astăzi, 02 martie, o poliţistă din cadrul Secţiei 17 Poliţie, aflată în serviciu, a fost sesizată de o tânără, pe stradă, că este urmărită de un bărbat, care i-a făcut semne obscene şi s-a masturbat“, a transmis Poliţia Capitalei.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro