Un bărbat din Dolj și-a omorât soția, apoi s-a sinucis. Și-a explicat gestul într-un bilet de adio

Un bărbat din Dolj și-a omorât soția, apoi s-a sinucis. Și-a explicat gestul într-un bilet de adio © Arhivă

Crimă înfiorătoare într-o comună din Dolj. Un bărbat și-a ucis soția, după care s-a spânzurat în podul locuinței. Polițiștii sosiți la fața locului i-au găsit un bilet în buzunar, prin care își explică decizia cumplită.

Incident șocant în Țuglui, Dolj. Vineri dimineață, Poliția a fost alertată cu privire la faptul că o femeie a fost găsită moartă în propria casă. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit trupul neînsuflețit al unei femei de 72 de ani. Din primele informații, aceasta a fost ucisă de propriul soț, care s-a spânzurat apoi în podul locuinței.

Femeie ucisă de propriul soț, în Dolj

Pe trupul femeii au fost găsite semne de violență, indicând faptul că a existat un scandal puternic între cei doi.

În podul casei, oamenii legii l-au găsit și pe soțul femeii, care s-a spânzurat imediat după ce a comis crima oribilă. În buzunar, a fost găsit și ceea ce pare a fi un bilet de adio, prin care bărbatul își explică gestul cumplit.

În bilețel, omul a scris că și-a ucis soția pentru că pur și simplu nu mai putea să trăiască alături de ea, conform Observator.

Având în vedere descoperirile făcute de polițiști, cazul a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, iar o anchetă a fost deschisă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro