Un bărbat din Iași a murit în chinuri, după ce apartamentul în care locuia a izbucnit în flăcări. Vecinii, cuprinși de panică

Un bărbat din Iași a murit în chinuri, după ce apartamentul în care locuia a izbucnit în flăcări. Vecinii, cuprinși de panică © captura video

Clipe de panică într-un cartier din Iași. La capătul puterilor, un bărbat a vrut să se arunce de la etajul patru al blocului, după ce locuința i-a fost curprinsă de flăcări.

Martorii au povestit că bărbatul a vrut să se arunce de la etaj pentru a se salva, iar un singur pas greșit l-ar fi făcut să cadă direct în flăcările care s-au extins la acoperișul blocului, scrie observator.tv.

Din păcate, bărbatul nu a mai reușit să se salveze și a murit carbonizat în focul mistuitor, în urma incendiului care a izbucnit în blocul în care locuia.

Potrivit primelor informații, incendiul a pornit la etajul patru al blocului, chiar unde se afla apartamentul bărbatului, apoi s-a extins rapid către acoperiș.

La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de pompieri, iar bărbatul a fost singura victimă în urma incendiului. Alte trei persoane au fost rănite și transportate la spital. 

O tragedie asemănătoare s-a petrecut la Roma, în urmă cu ceva timp. Un român în vârstă de 50 de ani a ars de viu după ce în parcarea în care se afla, rulota sa și alte câteva au fost cuprinse de flăcări. 

Incendiul a făcut prăpăd în jur. Din păcate, destinul a făcut ca românul să se afle într-o parcare din Piața 12 Octombrie din Ostiense, un cartier din Roma în momentul în care a avut loc incendiul. Acesta a cuprins în total 5 rulote.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro