VIDEO / Sute de animale moarte în urma unui incendiu, în România, sâmbătă noapte

VIDEO / Sute de animale moarte în urma unui incendiu, în România, sâmbătă noapte © ISU BUZAU/facebook

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea buzoiană Stâlpu. Sute de animale au murit intoxicate cu monoxid de carbon și alte substanțe toxice.

Dacă scenele din Australia au îngrozit întreaga populație în ultima vreme, acum și în România sute de animele și-au pierdut viața într-un incendiu puternic. Acesta s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Stâlpu din județul Buzău. 

Potrivit Biroului de presă ISU Buzău, incendiul a fost anunțat la ora 03:00.

„La faţa locului s-au deplasat 30 de salvatori cu şase autospeciale de lucru cu apă şi spumă, patru de la Detaşamentul de Pompieri Buzău, una da la Detaşamentul de Pompieri Mizil şi încă una de la Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă Berca, precum şi o ambulanţă SMURD”, a declarat sursa citată.

La sosirea pompierilor incendiul era violent degajând mult fum și substanțe toxice. Incidentul a afecatat o suprafață de 6500 mp de construcții, hale, dar și birouri, însă sute de animele au murit din cauza monoxidului de carbon. 

Salvatorii au reușit să țină în viață câteva sute de animele, iar cauza care ar fi dus la provocarea incendiului a fost un scurtcircuit la rețaua electrică. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro