Un bărbat din Timișoara, infectat cu noul coronavirus, a murit după ce a refuzat să se interneze

Un bărbat din Timișoara, infectat cu noul coronavirus, a murit după ce a refuzat să se interneze © pixabay

Caz șocant la Timișoara! Un bărbat în vârstă de 49 de ani, infectat cu noul coronavirus, a murit după ce a refuzat să se interneze.

COVID-19 nu iartă pe nimeni, luând tot mai multe vieți pe zi ce trece. Este cazul unui bărbat în vârstă de 49 de ani din Timișoara. Se întorsese de curând din Franța și în mod normal, ar fi trebuit să se izoleze la domiciliu. Potrivit vecinilor, bărbatul a ignorat regulile emise de către autorități și se plimba zi de zi. 

Și-a semnat externarea pe propria răspundere

La un moment dat, a început să se simtă rău și a mers la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Timişoara. Individul a mințit când a fost întrebat dacă s-a întors din străinătate sau dacă a luat contact cu alte persoane. 

”Dânsul, la prezentare, a negat faptul că era în izolare la domiciliu, a negat faptul că a călătorit în străinătate, a negat faptul că a fost în contact cu alte persoane care erau în izolare sau care prezentau simptome, atât verbal, cât şi în scris.”, susține managerul Spitalul Județean din Timișoara.

Drept urmare a acestui lucru, cadrele medicale nu au putut să-l testeze pentru coronavirus. În cele din urmă, l-au diagnosticat cu pneumonie și l-au trimis la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, unde medicii i-au sugerat să se interneze. Bărbatul de 49 de ani nu a putut să conceapă așa ceva și și-a semnat externarea pe propria răspundere.

Ajuns acasă, starea de sănătate s-a agravat, iar individul a fost nevoit să se întoarcă la spital, însă nici pe ultima sută de metri nu a acceptat să fie internat. Medicii i-au recoltat probe cu privire la infectarea cu coronavirus, rezultatul testelor fiind pozitiv. Din păcate, bărbatul nu și-a aflat diagnosticul, deoarece a murit chiar înainte de venirea medicilor. 

”A murit pentru că nu se înacadra în definiţia de caz, nimeni nu a putut să-i recolteze testul de covid şi nu a beneficiat de tratament specific.”, a transmis un medic al Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro