Un bărbat din Timișoara s-a aruncat de pe clădirea în care muncea. Alin avea doi copii mici

Un bărbat din Timișoara s-a aruncat de pe clădirea în care muncea. Alin avea doi copii mici © captura video

Un tânăr corporatist din Timișoara a decis să-și pună capăt zilelor, copleșit din cauza stresului de la locul de muncă. Alin avea doar 38 de ani și a lăsat în urma lui o soție iubitoare și doi copii mici care vor crește fără tată.

Bărbatul s-a aruncat de la fereastra biroului în care muncea, la sediul unei multinaționale din Timișoara. Avea un job de succes, o familie frumoasă și o viață aparent perfectă, însă se pare că era măcinat de grijile de la locul de muncă, astfel că a decis să își pună capăt zilelor, la doar 38 de ani. Cutremurător este faptul că bărbatul și-a anunțat soția că are gânduri suicidale, iar aceasta a sunat imediat la Poliție. Salvatorii au încercat timp de 20 de minute să îl convingă să renunțe la a face gestul necugetat, însă în zadar. El s-a aruncat de la etajul cinci al clădirii, sub ochii îngroziți ai salvatorilor.

A trimis bilete de adio

Apropiații spun că bărbatul se plângea des în ultima perioadă de faptul că are foarte multă treabă la locul de muncă și îl preocupa un proiect. Din această cauză avea deseori atacuri de panică și chiar apelase la ajutorul unui specialist. Înainte de a se sinucise a avut trei săptămâni de concediu medical. A ajuns la capătul puterilor chiar i-a trimis șefului său mai multe mesaje de adio. Oamenii legii au deschis o anchetă după moartea șocantă a bărbatului, în care se vor stabili cu exactitate cauzele producerii incidentului. 

"E o mare pierdere pentru companie şi e un şoc, pentru că ne confruntăm pentru prima dată cu un asemenea caz, n-am mai auzit, n-am mai văzut. Suntem şocaţi cu toţii.", a declarat seful barbatului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro