Un bucureștean confirmat cu coronavirus susține că a aflat rezultatul din presă. „Am aşteptat 12 ore salvarea“

Un bucureștean confirmat cu coronavirus susține că a aflat rezultatul din presă. „Am aşteptat 12 ore salvarea“ © Foto simbol arhivă

Mărturie cutremurătoare! Pacientul cu nr.7 din București, diagnosticat cu coronavirus, susține că a aflat din presă rezultatele analizelor sale. Mai mult, bărbatul spune că a așteptat Ambulanță timp de 12 ore.

Bogdan, cel de-al șaptelea pacient confirmat cu coronavirus în București, spune că a aflat din presă că a fost testat pozitiv cu virusul Covid-19, deşi a dat multe telefoane la numerele oficiale.

Bărbatul este în acest moment internat la Spitalul Victor Babeş, unde a ajuns în această dimineaţă. Pană să ajungă la spital însă, a aşteptat Ambulanţa timp de 12 ore, susţine el.

În aceste 12 ore, bărbatul a luat legătura cu toate persoanele cu care a intrat în contact în ultimele două săptămâni. În perioada 25-27 februarie, el a fost la Londra.

Dis-de-dimineață, Bogdan a scris un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit internauților ce s-a întâmplat. 

"Bună dimineaţa, prieteni! La ora la care scriu acest mesaj sunt internat la Victor Babeş cu diagnosticul confirmat de coronavirus. Am ajuns în urmă cu aproximativ 1 oră, după ce am aşteptat ambulanţa 12 ore", și-a început bărbatul postarea.

Pacientul nr. 7 din București a precizat că, luni seară, "am făcut febră 39.2, iar medicii de la Matei Balş mi-au făcut şi testul de coronavirus. Fusesem în Londra între 25-27 februarie, dar până zilele trecute Marea Britanie nu era considerată o zonă cu risc. Prin urmare, toată lumea a crezut că şansele de a fi infectat sunt minime. Inclusiv eu. M-am izolat la domiciliu în aşteptarea rezultatului".

Bogdan a aflat că a fost testat pozitiv pentru Covid-19 din presă! "Rezultatul l-am aflat din presă. În jurul orei 17:30 am citit că: “Bărbat, 34 ani, București, care s-a întors în dată de 27 februarie 2020 din Londra, Marea Britanie, s-a prezentat cu simptomatologie la INBI Matei Balș", a mai spus pacientul.

"Era o şansă bună să fiu cazul 7 din 10 martie. Însă pe mine nu mă anunţase nimeni nimic. Am sunat la toate numerele pe care le-am găsit şi am vorbit cu toate persoanele despre care ştiam că ar putea avea chiar şi o minimă informaţie. Voiam evident să aflu dacă într-adevăr era vorba despre mine. N-am aflat nimic", a continuat Bogdan.

După două ore şi zeci de telefoane date la toate numerele oficiale puse la dispoziţie, Bogdan a fost sunat şi informat că va fi luat cu izoleta.

"Am fost sunat la 2 ore după ce aflasem informaţia din presă. Mi s-a confirmat că sunt pozitiv şi am fost informat că urmează să vină o salvare (acea “izoletă”) să mă preia", a mai spus Bogdan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro