Un bunic din Cluj și-a dat ultima suflare într-un parc, așteptând să vină ambulanța. Ce s-a întâmplat

Un bunic din Cluj și-a dat ultima suflare într-un parc, așteptând să vină ambulanța. Ce s-a întâmplat © gherlainfo

Un bărbat, care se afla la plimbare alături de nepoțelul său, a căzut ca secerat, sub privirile neputincioase ale trecătorilor din parc. Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator, iar oamenii au încercat chiar să îl resusciteze.

Cei prezenți în parc au sunat de urgență la 112, dar nici un echipaj medical nu era disponibil, toate fiind implicate în alte cazuri. În cele din urmă, a fost trimisă o ambulanță de la Cluj, dar care a ajuns abia la o oră după ce bătrânul intrase în stop cardio-respirator, astfel că bărbatul s-a stins din viață. Ajunși la fața locului, medicii nu au făcut altceva decât să constate decesul bătrânului, scrie gherlainfo.ro.

Oamenii sunt revoltați

Oamenii din parc au încercat cu disperare să îl salveze pe bătrân, atunci când acesta s-a prăbușit la pământ. Au încercat manevrele de resuscitare și s-a aflat că bătrânul avea puls, respira și chiar vorbea în timp ce aștepta ambulanța salvatoare. Însă minutele s-au scurs, iar bărbatul s-a stins ușor, pe asfalt, sub privirile îngrozite ale nepotului său, dar și a oamenilor din jur.

"Încă vreo 20 de minute a mai trăit, putea fi salvat", a declarat, indignat, un bărbat care a asistat la toată scena. Echipajul medical a ajuns la fața locului după o oră de la primul apel, trimisă de la Cluj-Napoca, pentru că ambulanțele de la Gherla erau trimise la alte cazuri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro