Un deţinut de la Penitenciarul Aiud şi-a pus capăt zilelor, în baie

Un deţinut de la Penitenciarul Aiud şi-a pus capăt zilelor, în baie © ANP

Descoperire macabră duminică, 8 martie, la Penitenciarul Aiud. Un deţinut a fost găsit de colegul de celulă spânzurat, în baia închisorii. 

Duminică, 8 martie, un deţinut de la Penitenciarul Aiud a fost găsit spânzurat în baie, de colegul de celulă. Bărbatul a dat alarma şi personalul medical al unităţii a intervenit de urgenţă. 

Cadrele medicale au aplicat manevrele de resuscitare, timp în care a fost apelat numărul unic de urgenţă 112. La Penitenciarul Aiud au ajuns în scurt timp şi două echipaje SMURD, dar în ciuda eforturilor, a fost declarat decesul

Cazul a ajuns în atenţia judecătorului de supraveghere, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, familiei deţinutului şi Administraţiei Naţională a Penitenciarelor. 

„Duminică a fost constatat actul de suicid al unui deținut încarcerat în Penitenciarul Aiud, acesta fiind găsit spânzurat în baia camerei de deținere de către un coleg. S-a intervenit de către personalul medical al unității și s-au aplicat manevre de resuscitare, concomitent cu apelarea numărului 112.

În penitenciar s-au prezentat două echipaje SMURD dar, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul deținutului. În acest caz a fost informat judecătorul de supraveghere, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, familia persoanei decedate și Administrația Națională a Penitenciarelor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Aiud, Adelina Popescu, conform Mediafax.

Vârsta şi pedeapsa pe care o ispăşea în Penitenciarul Aiud deţinutul care s-a sinucis nu au fost dezvăluite de purtătorul de cuvânt Adelina Popescu, fiind informaţii confidenţiale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro