Un nou cutremur în România. Seismul s-a produs în Vrancea

Un nou cutremur în România. Seismul s-a produs în Vrancea © Arhivă

România a fost zguduită din nou! În această dimineață, în țara noastră, s-a produs un cutremur în zona seismică Vrancea. Este al treisprezecelea cutremur din luna martie.

Vineri dimineață, în România a fost loc un nou seism. Acesta a înregistrat o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter. Cutremurul a avut loc în zona seismică Vrancea, conform  informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Conform Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul cu magnitudinea 2,8 grade pe scara Richter s-a produs la ora 06:29 în județul Vrancea. 
Cutremurul a avut la adâncimea de 64 de kilometri.

Seismul a avut loc în apropierea orașelor: Odobești(26km), Panciu(29km), Focșani(40km), Onești(42km) și Mărășești(42km).

Al treisprezecelea cutremur din luna martie

În luna martie, în țara noastră, au avut loc până acum 13 cutremure. Acestea au înregistrat magnitudini cuprinse între 2 şi 4,4 pe scara Richter.

Cutremur în România, joi dimineață

Joi dimineață, în țara noastră, s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 3,3 grade. Seismul a avut loc la ora 06:17, în Vrancea, județul Buzău.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 119 kilometri, potrivit Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro