Un pilot TAROM, infectat de coronavirus. A avut contact direct cu alți colegi, care la rândul lor au avut legături cu mai multe persoane

Un pilot TAROM, infectat de coronavirus. A avut contact direct cu alți colegi, care la rândul lor au avut legături cu mai multe persoane © arhiva

Un pilot TAROM, din flota ATR a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Bărbatul a avut contact direct cu alți colegi, care la rândul lor s-au întâlnit cu mai multe persoane și membrii din familie. 

Un pilot TAROM din flota ATR a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Bărbatul a avut legături directe cu alți 9 piloți, care la rândul lor au avut contact direct cu 22 de colegi și mai mulți membrii din familie.

Compania recomadă tuturor persoanelor care au intrat în contact cu bărbatul infectat cu COVID-19 să se autoizoleze la domiciliu pentru a preveni răspândirea virsului. 

Activitatea celorlalte departamente din cadrul companiei se desfășoară în program normal, potrivit TAROM. 

Mai mult de atât, chiar și flota ATR în cadrul căreia a fost depistat pilotul își va desfășura activitatea în program normal, cu excepția celor care au intrat în contact direct cu acesta. 

Potrivit surselor,  cursa spre Londra se pare că fost anulată, însă activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro