Un șofer de TIR întors din Danemarca s-a izolat în mașină, la marginea unei comune. Soția lui Ionuț trebuie să nască

Un șofer de TIR întors din Danemarca s-a izolat în mașină, la marginea unei comune. Soția lui Ionuț trebuie să nască © Foto simbol Pixabay

Ionuț, un șofer de TIR întors de la muncă din Danemarca, stă izolat în mașină, la marginea comunei. Soția lui trebuie să nască și bărbatul se teme ca venirea lui să nu îi oblige, automat, pe toți din familie să stea izolați timp de două săptămâni. Ionuț este, de asemenea, unul dintre patru șoferi români care acuză patronul unei firme că i-a lăsat baltă în străinătate și nici nu și-au primit banii. 

Patru șoferi de TIR acuză că nu și-au primit banii de la firma de transport

Ionuț Lazăr, Iulian Zăduf, Narcis Feraru și Iulian Frăsilă, patru șoferi români de TIR îl acuză pe patronul unei firme de transport din Bihor că nu le-a dat salariile și diurnele de o lună și jumătate. Aceștia au alertat Ambasadele României de la Copenhaga și Stockhom de cele întâmplate și, totuși, au beneficiat de biletele de întors. 

Așa, au ajuns miercuri noaptea în România, cu avionul. După ce s-au împrumutat pentru a plăti drumul, respectiv de Kolding la aeroport și de la Cluj-Napoca spre casă, în Mănăstirea, Călărași și Petroșani, au semnat documente că se autoizolează voluntar pentru 14 zile. 

Ionuț Lazăr s-a izolat la marginea comunei, în mașină

Ionuț are de primit de la firma pe care o acuză 3.300 de euro. El a ales să se autoizoleze la marginea comunei Mănăstirea din Călărași, în mașină. Soția sa, care este însărcinată, urmează să nască peste trei săptămâni. 

„Problema e că eu nu am unde merge. Dacă merg acasă, îmi izolează toată familia. Sunt în mașină, în afara localității, pe marginea drumului. O să sun medicul de familie, să merg să fac testul sau să mă îndrume către un loc unde se poate face”, a spus Ionuț, conform Libertatea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro