Un român venit din Italia s-a ales cu dosar penal! Bărbatul nu s-a izolat și a infectat o persoană

Un român venit din Italia s-a ales cu dosar penal! Bărbatul nu s-a izolat și a infectat o persoană © arhivă

Virusul ucigaș din China a luat prin învăluire pe toată lumea. Din cauza faptului că nu a respectat regulile emise de către autorități, ba chiar a infectat o persoană, un bărbat întors recent din Italia s-a ales cu dosar penal! 

Noul coronavirus continuă să facă victime pe întreg globul. Numărul cazurilor crește de la o zi la alta, iar medicii nu mai fac față în a-i trata pe cei infectați cu virusul ucigaș din China.Totodată, mai mulți români nu respectă nici regulile emise de către autorități. Este cazul unui bărbat din Cluj, întors recent din Italia. 

După ce a ajuns în țară, românul nu a respectat cerințele emise și nu s-a izolat în propria locuință. Potrivit comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, acesta nu a declarat că vine dintr-o zonă de risc.

Problema cea mai mare este că a fost depistat cu noul coronavirus și din cauza faptului că nu a stat izolat și a intrat în contact cu mai multe persoane, a reușit să infecteze pe altcineva. Acum, a fost deschis un dosar penal pe numele bărbatului. 

Două românce au murit de Covid-19 într-un spital din Italia

Două românce care au fost în Italia au murit săptămâna trecută. Una dintre surori urma să împlinească vârsta de 80 de ani chiar pe 14 martie. Sora ei, o femeie mai mică cu cinci ani, în vârstă de 75 de ani, a murit la două zile distanță. Cele două surori românce au fost diagnosticate cu Covid-19 și erau internate lângă Milano.

"Cea de 80 de ani nu avea nicio boală, era sănătoasă. Dar corpul era bătrân. Am apucat să vorbim pe video cu ea cu câteva ore înainte, și-a luat rămas bun. Era lucidă. I-a uscat plămânii boala asta și plămânii nu au mai acceptat aer de la apartat.", a povestit o sursă apropiată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro