VIDEO / Un tânăr, desfigurat fără milă pentru că iubea o fată: "M-au lăsat în șanț, plin de sânge"

Un tânăr, desfigurat fără milă pentru o fată © captura "Acces Direct"

Un băiat ar fi fost bătut cu bestialitate de alți patru băieți din cauză că iubea o fată, care era dorită la rândul ei de un alt tânăr. Astfel, triunghiul amoros s-a transformat într-un coșmar pentru tânăr, care a rămas desfigurat pe viață din cauza bătăii. 

"De la o fată s-au luat. A plecat la o fată la ziua ei. La 12 și ceva m-a sunat să vin la spital că m-au bătut patru inși. Niciodată nu mi-a spus despre fata asta. Numai mamă să nu fii.", a spus mama băiatului, la "Acces Direct".

Alexandrul este în continuare internat în spital, iar medicii spun că ar avea nevoie și de o operație la nivelul nasului, fiind distrus în urma bătăii primite. 

"Mă doare tot capul, mă simt cam rău. M-au bătut cu pumnalul și cu sticla de bere. Nu mi-au zis nimic, m-au lăsat într-o baltă de sânge. Medicii au zis să stau în spital până mă fac bine. M-a bătut că eu am stat cu fata aia acum o lună și el nu a putut. Eu am fost la ziua unei prietene și când să plec acasă m-a prins singur cu un prieten pe drum și m-au bătut. Pe trei îi cunosc din vedere și pe altul foarte puțin. Prietenul meu a leșinat de frică, n-a putut să mă salveze. M-au lăsat în șanț. L-am tras pe prietenul meu că era leșinat pe stradă și am sunat la poliție. L-au făcut dosar penal." , a spus Alexandru, la "Acces Direct".

Unul dintre agresori a povestit că băiatul bătut minte, ba chiar îl acuză că s-ar fi lovit singur, pentru banii obținuți din despăgubiri. 

"Nu e adevărat. Nu știu, doar trei pumni i-am dat. Poate să își dea și singur pentru bani. Consumase alcool atunci. Am fost la o petrecere, apoi s-au dus la un bar și s-au întâlnit cu băieții acolo. I-am dat trei pumni și a căzut pe acolo. N-am dat cu altceva.", a declarat presupusul agresor, la "Acces Direct". 

"Nu i-a dat cu pumnal. Un prieten de-al meu l-a lovit, dar de frică i-a dat că el avea mâna la spate și credea că avea cuțit la spate. A luat doi pumni și probabil că a picat cu fața de asfalt. Prietenul meu nu a dat atât de rău.", a spus prietenul agresorului, la "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro