Un tânăr din Iași a jucat poker și a plătit lăutari cu bani falși! Petrecerea s-a încheiat cu arestare

Un tânăr din Iași a jucat poker și a plătit lăutari cu bani falși! Petrecerea s-a încheiat cu arestare © Facebook

Un tânăr de doar 29 de ani este autorul unei fapte scandaloase. Bărbatul a jucat poker și a comandat lăutari cu euro falși! Distracția însă nu a durat mult, căci făptașul a ajuns pe mâinile oamenilor legii.

Tânărul de 29 de ani este din județul Iași. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind sub acuzația de înșelăciune, punere în circulaţie de valori falsificate și falsificare de monede.

Andrei Dragoş Manolescu, din comuna Gorban, a fost arestat de polițiști marți, pe data de 19 mai. Tânărul a fost ridicat de oamenii legii de combatere a criminalităţii organizate în Iași, deoarece este acuzat că ar fi utilizat bani falși la jocurile de noroc. 

În acest caz, anchetatorii au realizat şapte percheziţii în acest dosar. În total, şase persoane au fost duse la audieri.

„Din cercetări a reieşit că, la data de 7/8 februarie 2020, un bărbat de 29 de ani, prin împrietenirea cu mai multe persoane, care nu ar fi deţinut cunoştinţe pentru a efectua o verificare a unei bancnote străine şi care nu ar fi avut mijloace tehnice de verificare a bancnotelor cu aparatură specifică la societăţile economice la care lucrau, ar fi plasat bancnote din cupiurile de 50 şi 100 de euro, despre care ar fi cunoscut că sunt false, sub formă de plată echivalentă în lei, la un curs favorabil societăţii, la aparatele electronice de jocuri de noroc tip slot machines”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

În total, tânărul de 29 de ani ar fi folosit 2.000 de euro falși la jocurile de noroc. Bărbatul ar fi aruncat banii falsificați și lăutarii de la petrecerile la care a fost prezent, informează Ziarul de Iași. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro