Un taximetrist a fost bătut și jefuit, pe digul dintre Galați și Brăila. Atacatorii l-au amenințat cu un pistol

Un taximetrist a fost bătut și jefuit, pe digul dintre Galați și Brăila. Atacatorii l-au amenințat cu un pistol © Arhiva

Un taximetrist din Galați a trăit spaima vieții, după ce a fost atacat de doi indivizi periculoși, pe digul care face legătura din Galați și Brăila. Bărbații l-au atacat cu un pistol, l-au bătut crunt, apoi l-au lăsat fără taximetru.

Incidentul a avut loc pe șoseaua care leagă Galațiul de Brăila. Trei bărbați s-au urcat în taxiul pe care îl conducea bărbatul și i-au cerut să îi ducă pe un teren de agrement. La un moment dat, unul dintre indivizi a scos un pistol și l-a amenințat pe taximetrist, obligându-l să îi dea cheile de la mașină.

Au abandonat mașina

Potrivit expressdedunare.ro, între cei trei indivizi și taximetrist s-a iscat o altercație, în urma căruia șoferul s-a ales cu un picior rupt. Aceștia i-au furat mașina și au plecat spre Brăila, acolo unde câteva ore mașina a fost găsită abandonată. Din fericire, taximetristul a scăpat doar cu o sperietură, dar teafăr și nevătămat. Polițiștii au deschis o anchetă în urma căreia vor stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. 

Un incident similar a avut loc acum șapte ani. Un taximetrist a fost jefuit și ucis de două persoane pe care le luase în cursă. Taximetristul i-a luat pe cei doi clienți prin stație, pe data de 27 noiembrie 2012 și a anunțat la bază că a ieșit din oraș, apoi a fost de negăsit. Bărbații i-au aruncat cadavrul într-o fântână lângă Costache Negri, câteva zile de la incident. Polițiștii au reușit atunci să îi aresteze atunci când încercau să fugă din țară. Cei doi se află în prezent în spatele gratiilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro