Urmărire ca-n filme pentru un român din Italia. S-a lăsat cu focuri de armă

Urmărire ca-n filme pentru un român din Italia. S-a lăsat cu focuri de armă © vicenzatoday.it

Un hoţ român din Italia a fost prin de polişti printr-o operaţiune ca-n filme. Bărbatul a fost urmărit cu focuri de armă pe clădirile din oraşul Vicenza.

Mircea Nicolae Mateiu, un cetăţean român de 28 ani, cu un cazier impresionant, a fost arestat joi după acţiuni specteculoase. Bărbatul a fost eliberat luna trecută din puşcărie, pentru tâlhărie, după ce i-a rupt braţul unei femei în timpul unui furt. După ce a fost eliberat, a furat dintr-un hipermarket. Urmărit de polişti, bărbatul a aruncat cu o sticlă de bere în aceştia, iar apoi a luat-o la fugă pe mai multe străzi înguste. Mai târziu, bărbatul a încercat să se suie într-un copac, însă a scos un cuţit din buzunar şi i-a ameninţat pe oamenii legii cu acesta. 

Urmărire ca-n filme pe clădirile din centrul oraşului

Forţele de ordine au tras două focuri de armă, însă românul nu s-a lăsat intimidat. Acesta a fugit pe acoperişurile clădilor din centrul Vicenzei. Pe lângă specializarea de furt şi tâlhării, vicenzatoday.it susţine că românul este specializat şi în acrobaţii: sare porţi, garduri sau merge pe la ferestre. 

În cele din urmă, suspectul a fost prins, iar poliţiştii din Vicenza au fost felicitări de primarul oraşului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro