Urmărire cu focuri de armă pentru prinderea a doi tineri drogaţi, în Maramureş

Urmărire cu focuri de armă pentru prinderea a doi tineri drogaţi, în Maramureş © arhiva

Doi tineri drogaţi au fost încătuşaţi, astăzi, după o urmărire de peste 60 de kilometri în care au intrat în plin într-o maşină de poliţie. 

Totul a început într-o benzinărie din Baia Mare. Cei doi tineri aflaţi sub influenţa substanţelor interzise, au alimentat fară să plătească. În acel momement, angajaţii benzinăriei au sunat la 112, iar maşina celor doi tineri a fost identificată. Poliţiştii au organizat un blocaj rutier în zona localităţii Şomcuţa Mare, însă şoferul a intrat în maşina acestora de poliţie, continundu-şi deplasarea. Agenţii au tras câteva focuri de armă, dar tineri au fost de neoprit. În timpul urmăririi, fugarii au mai lovit o maşină.

Poliţia a mai organizat un blocaj, iar ulterior au reusit să-i încătuşeze. Aceştia au fost trimişi la audieri şi cel mai probabil vor fi reţinuti pentru 24 de ore. 

Urmărire ca-n filme pentru un român din Italia

Urmărit de politişti, un bărbat a aruncat cu o sticlă de bere în aceştia, iar apoi a luat-o la fugă pe mai multe străzi înguste. Mai târziu a încercat să se suie într-un copac, însă a scos un cuţit din buzunar şi i-a ameninţat pe oamenii legii cu acesta.

Forţele de ordine au tras două focuri de armă, însă românul nu s-a lăsat intimidat. Acesta a fugit pe acoperişurile clădilor din centrul Vicenzei. Pe lângă specializarea de furt şi tâlhării, vicenzatoday.it susţine că românul este specializat şi în acrobaţii: sare porţi, garduri sau merge pe la ferestre. În cele din urmă, suspectul a fost prins, iar poliţiştii din Vicenza au fost felicitări de primarul oraşului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro