Valentin îşi trăieşte dragostea în baston! Iubita, acuzaţii dure la adresa amorezului

Valentin îşi trăieşte dragostea în baston! Iubita, acuzaţii dure la adresa amorezului © captura video

Cele mai triste sărbători pentru Valentin, tânărul condamnat la o viaţă în cârje! Au fost sărbători în care, în loc să zâmbească, a plâns cu lacrimi amare după iubita care l-a părăsit fără nicio explicaţie. În zadar a căutat-o peste tot, Valentin nu a reuşit să o găsească pe Roxana, femeia alături de care visa să-şi petreacă restul vieţii. 

Valentin a primit, în sfârşit, răspunsuri la toate întrebările lui, în platoul Acces Direct.  Valentin Ioniţă a povestit cum s-au desfășurat cele peste 800 de ore pline de singurătate şi de căutări eşuate. 

"Traiul cu Valentin a fost foarte chin. Nu ne mai înţelegeam. La început îmi oferea iubire, sentimente, era frumos. Acum, bătaie, jigniri, vorbe, violuri, la ordinea zilei. La început a fost ca-n poveste. La 3 luni, s-a schimbat. Nu mai asculta, vorbea urât, înjura. Când nu vreau să fac ceva cu el, îmi dădea palme peste faţă.

Valentin nu mai avea interes pentru ea, omul ce zicea: O folosesc pentru timpul meu intim, o pun la treabă, mâncare, dacă îi dau e bine.", a declarat Roxana, la Acces Direct.

Totodată, noul iubit al Roxanei spune că se bucură că poate avea grijă de tânăra în vârstă de 25 de ani și îl roagă pe Valentin să renunțe să o mai caute, spunând că o bătea și o abuza. 

"Femeia asta nu mă căuta cu mine, dacă acolo nu era bine. Valentin, nu te supăra pe mine, dar nu poţi să forţezi o femeie să bea băutură, că aşa îţi este bine ţie. Vorbind logic, eu i-am cerut consimţământul când am făcut prima dată. În scris şi verbal, de cinci ori. El i-a făcut lucrul ăsta. Dragoste în baston, mă scuzaţi. Dragul meu Valentin, dacă regreţi sau nu, dragul meu, nu mai este nimeni care să îţi satisfacă poftele.", a spus și iubitul Roxanei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro