Tânăr de 23 de ani Alba, mort într-un accident cumplit în Spania! Plecase pentru un trai mai bun

Tânăr de 23 de ani Alba, mort într-un accident cumplit în Spania! Plecase pentru un trai mai bun © Facebook

Vasi Drăghita, un tânăr de 23 de ani din comuna Roșia de Secaș, a murit pe o autostradă din Spania. Se pare că duba pe care el o conducea, a fost lovită de un camion.

Totul s-a întâmplat vineri seara, în jurul orei 21:00, pe N636, în dreptul localităţii Elorrio. Vasi a rămas încarcerat, iar după 30 de minute de încercări pentru a-l resuscita, medicii sosiți la fața locului nu au avut decât să constate decesul, scrie ziarulunirea.ro.

Familia a primit la scurt timp vestea tragică. Pe rețelele de socializare curg deja mesaje dureroase. Vasi Drăghita plecase în străinătate pentru un trai mai bun și visa să îi construiască o casă în satul natal.

"Nu pot sa cred! Ai fost un om prea bun. Dumnezeu să te odihnească, drag coleg! / Om frumos și drag cu regret în suflet îți zic condoleanțe, mai bine îți ziceam hai acasă la o bere, Dumnezeu sa te odihnească în pace om frumos / Ai plecat prea devreme prieten drag. Dumnezeu sa te odihnească!!", sunt câteva dintre mesajele apărute pe rețelele de socializare, după ce Vasi a murit. 

Primele concluzii ale polițiștilor ajunși la fața locului sunt că șoferul camionului a ieșit de pe banda lui, pe contrasens, acolo unde a lovit în plin duba condusă de Vasi. a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro