Vecinii bărbatului găsit mumificat la Timişoara, dezvăluiri șocante: "Nu-l caută nimeni, ușa era închisă cu lanțul"

Vecinii bărbatului găsit mumificat la Timişoara, dezvăluiri șocante: "Nu-l caută nimeni, ușa era închisă cu lanțul" © captura video

Ies la iveală detalii halucinante despre incidentul petrecut în Timișoara. Cadavrul mumificat al un bărbat a fost descoperit de autorități abia la doi ani de când murise. 

Vecinii și administratorul blocului din Timișoara au intrat în alertă în urmă cu mult timp, însă chiar dacă au alertat Poliția, autoritățile nu aveau cum să intre în apartament fără acceptul sau prezența unei rude. Abia după doi ani oamenii legii au reușit să dea de urma unei rude, un văr, și astfel s-a reușit spargerea ușii și intrarea în apartament. 

Înainte de a-l găsi pe vărul decedatului, oamenii legii au încercat toate variantele pentru a pătrunde în apartament. Vecinii au recurs la toate căile legale pentru a intra în casa bărbatului.

"Au venit vecinii şi mi-au spus că un vecin de la un etaj superior al blocului nu este de găsit. Au încercat la poliţie, nu-l caută nimeni, s-au solicitat tot felul de date suplimentare pe care nu le avea nimeni şi atunci am încercat să facem o acţiune în instanţă. Am primit termen după vreo 6 luni de zile, insa nici instanţa nu s-a interesat unde este vecinul. La un moment dat au venit niste rude, care au fost depistate tot de noi, vecinii. A plătit toată datoria, iar când au spart uşa l-au găsit pe vecin mort în casă, în starea în care a fost găsit de IML. De atunci şi până azi au trecut circa doi ani", a declarat administratora blocului, potrivit observator.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă și un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul bărbatului găsit mort la doi ani de la deces, într-un apartament din Timișoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro