Vești minunate pentru șoferi! În ce condiții vei scăpa de plata parcării

Vești minunate pentru șoferi! În ce condiții vei scăpa de plata parcării © economica.net

Veste minunată pentru o anumită categorie de bucureșteni. Chiar început de astăzi, 1 martie, anumiți șoferi vor putea scăpa de plata parcărilor. Asta, dacă te încadrezi în anumite condiții.

Metrorex a anunțat, vineri, că persoanele care dețin abonamente, fie ele lunare sau anuale, la metroul din Capitală, vor putea beneficia de parcare gratuită. Nu oriunde, însă, ci la Terminalul Multimodal Străulești. Beneficiul intră în vigoare începând de duminică, 1 martie.

Parcare gratuită pentru cei cu abonament la metrou

Potrivit Metrorex, acest program-pilot le oferă parcare gratuită deținătorilor de abonamente la metrou, la Terminalul Multimodal Străulești. Acest lucru este aplicabil zilnic, între orele 06.00 – 21.00, până la 13 ore.

Atenție, însă! Dacă depășești această durată maximă sau intervalul orar mai sus menționat, vei fi nevoit să plătești prețul integral de parcare corespunzător staționării.

„Scopul derulării proiectului-pilot este de a identifica modalităţi concrete de creştere a gradului de utilizare a parcării Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străuleşti, prin introducerea unor noi variante de tarifare”, menționează reprezentanții metroului bucureștean, în comunicatul emis.

Metrorex mai explică: „De asemenea, pentru o analiză exactă a oportunităţii proiectului, Metrorex va realiza un sondaj de opinie în legătură cu beneficiile şi gradul de satisfacţie al călătorilor cu metroul privind modalitatea de exploatare a parcării de tip Park&Ride.”

Terminalul Multimodal Străulești oferă acces la transportul public de suprafață, la transportul cu metroul, parcarea tip Park&Ride și săli de așteptare. Acesta are acces direct în stația de metrou Străulești, venind prevăzut cu lift, scară rulantă și trotuar mobil.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro