Viața bate filmul! O româncă a semănat teroare pe străzile italienilor, pe contrasens

O românca a șocat italienii © Foto simbol Pixabay

În vârstă de 30 de ani, o româncă a șocat șoferii italieni, pe autostrada. Femeia a luat-o pe contrasens cu viteză, împărțind panică tuturor participanților la trafic. Presa din Italia și șoferii italieni vorbesc despre acest incident care a semănat teroare pe străzile italienilor.

Se pare că nu se știe cum a ajuns românca pe contrasens neobservată și nici cum a reușit să meargă așa destul de mulți kilometri. Poliția a fost anunțată într-un final de cum circula românca pe autostradă și i-au reținut imediat permisul de conducere, potrivit observator.tv.

Românca de 30 de ani a fost oprită înainte să provoace o tragedie sau un accident în lanț. Imediat ce a fost oprită de polițiștii, tânăra a fost testată cu alcooltestul. Deși toată lumea se aștepta ca românca să fi fost prinsă într-un lanț al alcoolului, ea nu consumase băuturi alcoolice. Motiv pentru care circula pe contrasens este de-a dreptul șocant. Românca nu știa că greșește și că pe acolo trebuie să meargă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest