Viaţa bate filmul! Un român a încercat să jefuiască Monetăria Regală a Belgiei, inspirat de scenariul „La Casa de Papel”

Viaţa bate filmul! Un român a încercat să jefuiască Monetăria Regală a Belgiei, inspirat de scenariul „La Casa de Papel” © Pixabay

Scene rupte din filme în Bruxelles, după ce poliţia a reţinut două persoane care au intrat în Monetăria Regală a Belgiei, cu gândul de a fura 5 kilograme de monede deteriorate. Printre suspecţi, se află un român!

Românul în vârstă de 21 de ani şi prietenul său de 22 de ani au fost prinşi de către oamenii legii după ce au spart uşa monetăriei şi şi-au umplut ghiozdanele cu cinci kilograme de monede. 

Pe lângă cei doi suspecţi, ar mai existat şi o a treia persoană, care nu a fost găsită până în momentul de faţă. 

„Erau copii deteriorate care nu mai pot fi folosite. Specimene îndoite, găurite su deteriorate cu chimicale. Monedele utilizabile nu sunt ținute în clădire", susţine purtătorul de cuvânt al FPS Finance.

Inspiraţi de "La Casa de Papel" 

De asemenea, cei doi au fost eliberaţi imediat, deoarece nu au mai avut în trecut probleme cu legea. Nu se ştie motivul pentru care au ales să fure monezile, drept urmare, se vor prezenta în faţa instanţei pe data de 5 martie.

Bărbaţii au încercat să se scoată, susţinând că voiau doar să filmeze un video în care jucau fotbal în incinta monetăriei, deşi autorităţile susţin că au spart uşa. 

Totodată, au declarat că sursa de inspiraţie a fost fără doar şi poate serialul "La Casa de Papel", în care o bandă de hoţi jefuieşte Monetăria Naţională a Spaniei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro