Victima pedofililor din Dâmboviţa, „aranjată” de un judecător / A ajuns la psiholog, din cauza magistratului

+4 click pentru
galerie

Fetiţa din Dâmboviţa care, la 13 ani, a fost victima unor pedofili, a ajuns pe mâinile psihologilor, după ce un judecător i-a dat lovitura de graţie.

Cazul minorei care a fost trimisă să stea faţă în faţă cu cei care au agresat-o sexual (vezi articolul aici) ia o turnură incredibilă. Surse din cadrul Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului Dâmboviţa au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că victima pedofililor a suferit un şoc, zielele trecute, când a fost obligată de un judecător de la Tribunalul Dâmboviţa să dea ochii cu cei care au batjocorit-o. Culmea, în cadrul procesului penal în care inculpaţii Ionuţ Daniel Nicolaescu şi Robert Florentin Bucur sunt judecaţi pentru pornografie infantilă victima solicitase să fie audiată în condiţii speciale, respectiv în faţa webcam-ului, în cadrul unei sesiuni live, cu faţa blurată şi vocea distorsionată, aşa cum prevede legea în asemenea situaţii. „Judecătorul i-a respins cererea şi a insistat ca victima minoră să se prezinte în faţa inculpaţilor. DGASPC a fost anunţat abia acum câteva zile, înainte ca fata să fie audiată, deşi dosarul este din 2018. Psihologul DGASPC s-a opus audierii minorei de faţă cu inculpaţii, însă judecătorul nu a luat în considerare solicitarea. A spus că aşa se face confruntarea. În urma interogatoriului desfăşurat în faţa celor care au abuzat-o sexual, victima minoră a suferit un şoc. În aceste condiţii, DGASPC a inclus victima într-un program de consiliere psihologică”, au dezvăluit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, reprezentanţii DGASPC Dâmboviţa.

Ieri, reporterii SPYNEWS au solicitat un punct de vedere conducerii Tribunalului Dâmboviţa, cu privire la acuzaţiile grave, însă, până la închiderea ediţiei, magistraţii nu au răspuns de ce minorei i s-a respins cererea de a fi protejată, în condiţiile legii, şi a fost obligată de judecător să retrăiască momentele cumplite, ajungând, acum, să se trateze la psiholog.

Reamintim că judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa au decis, recent, să o facă K.O. de minora amintită mai sus, victimă a unor pedofili, şi să îi lase în libertate pe perverşi, oferindu-le ocazia să facă şi alte victime. “(...) Constată că nu se impune audierea persoanei vătămate prin intermediul mijloacelor audio-video de transmitere, cu vocea şi imaginea distorsionate. (…) la audierea persoanei vătămate va fi citat un psiholog şi un reprezentant al Direcţiei generale de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa. Pentru stabilirea psihologului, ce urmează a fi citat se va emite o adresă către Direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului-Dâmboviţa, pentru a fi desemnat un psiholog din cadrul acestei instituţii. Cu aceeaşi cale de atac ca şi hotărârea care se va pronunţa în cauză”, au decis judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa. Mai mult, aceiaşi magistraţi acuzaţi că au traumatizat-o psihic pe copilă au decis să îi lase pe pedofili sub control judiciar: “Constată legalitatea şi temenicia măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţii Nicolaescu Ionuţ Daniel şi Bucur Robert Florentin, pe care o menţine pentru o perioadă de 60 de zile, de la data de 12.09.2019 până la data de 10.11.2019, inclusiv”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro