VIDEO / Adi Minune, naşul lui Găbiţă de la Buzău, prima reacţie după ce manelistul a fost bătut. "Trebuie tras un semnal de alarmă"

+4 click pentru
galerie

Adi Minune, despre situaţia lui Găbiţă de la Buzău © Foto: Captură Antena 1

Adi Minune, finul lui Găbiţă de la Buzău, a avut o primă reacţie după ce finul său a fost bătut într-un local din Buzău. Adi Minune a vorbit la "Acces Direct" despre situaţia finului său şi spune că toţi lăutarii trebuie să tragă un semnal de alarmă.

Adi Minune îi îndeamnă pe toţi lăutarii care au păţit aşa ceva să iasă în faţă şi să spună pentru că astfel de episoade nu trebuie să aibă loc.

"Am aflat seara, dar nu am avut ce să fac că eram departe de el. Este foarte periculos cum trăim noi. Trebuie tras un semnal de alarmă faţă de către toţi lăutarii. Noi nu am spus nimic pentru că nu dorim puşcărie la nimeni. Lăutarii să fie cu lăutarii şi şmecherii cu şmecherii", a spus Adi Minune la "Acces Direct".

CITEŞTE ŞI: Unul dintre angajaţii clubului unde Găbiţă de la Buzău spune că a fost bătut face declaraţii şoc: "S-a împiedicat şi a căzut"

"Patronul m-a mai sunat să mai merg şi altă dată, dar i-am spus că nu pot să merg. Este foarte scandalagiu şi are câteva dosare. Şi cu Marinică Nămol s-a întâmplat asta. Pe cei din formaţie i-a închis în restaurant. Nu am semnat niciun contract înainte. Când am făcut pauză i-a dat unui coleg cu piciorul în orgă. Când am ajuns la local era băut şi pus pe harţă. L-a lovit cu un pumn în faţă şi pe un client. Am trei coaste rupte. În timp ce îi lovea pe colegii mei eu am fugit pe uşa din incendiu. Am intrat în casa unor oameni şi am chemat poliţia", a  spus Găbiţă de la Buzău.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro