VIDEO / Bărbat din Gorj, filmat în timp ce se plimba cu un alt bărbat ținut în lesă, pe stradă

VIDEO / Bărbat din Gorj, filmat în timp ce se plimba cu un alt bărbat ținut în lesă, pe stradă © Facebook

Gest șocant făcut de către un bărbat din Gorj! În plină pandemie, a ieșit la plimbare pe stradă, însă nu oricum, ci cu.. un alt bărbat în lesă!

Noul coronavirus a luat prin învăluire pe toată lumea, iar unii oameni ajung la gesturi necugetate în această perioadă. Cu toate că autoritățile au emis reguli potrivit cărora toată lumea trebuie să stea în casă, unele persoane nu se pot conforma pur și simplu.

Este cazul unui bărbat de 35 de ani din Gorj, care a ales să iasă la plimbare în plină pandemie, însă nu oricum, cu un an alt bărbat de 45 de ani în lesă. Cei doi se aflau pe o stradă din orașul Bumbești-Jiu, printre blocuri, loc în care au fost și filmați. 

Filmarea a apărut pe rețelele de socializare, iar autoritățile s-au sesizat imediat și au ajuns la fața locului. Gestul făcut de cei doi bărbați nu a rămas nepedepsit. Au fost sancționați de oamenii legii cu o amendă în valoare de 200 de lei de persoană, pe motiv al încălcării normelor de conviețuire socială, potrivit comunicatului transmis de purtătorul de cuvânt IPJ Gorj. 

„Cei doi bărbați de 35 și 45 de ani, din orașul Bumbești-Jiu, au fost identificați și sancționați contravențional de polițiști, cu amendă în valoare de 200 de lei fiecare, potrivit Legii nr.61/1991, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro