VIDEO / Cosmin Olăroiu, la icoana făcătoare de minuni, cu "bijuteria" de 100.000 de euro! Imagini exclusive

+3 click pentru
galerie

În timp ce alţii chefuiau de zor prin staţiunile montane, Cosmin Olăroiu a luat calea bisericii, vizitând o mănăstire devenită celebră pentru o icoană făcătoare de minuni.

"Şeicul" Olăroiu s-a recules, miercuri, la Mănăstirea Ghighiu, lăcaş de cult situat în apropiere de Ploieşti. Şi, cum un prinţ ca el nu putea să meargă la biserică pe o mârţoagă, Olăroiu a "călărit" bolidul de peste 100.000 de euro, făcând furori printre enoriaşi. Aşa că, la plecare, antrenorul s-a grăbit să urce în "bijuteria" parcată la loc de cinste, lângă troiţă, iar după ce la bord au urcat soţia sa şi o altă femeie, a demarat în trombă.

Mănăstirea Ghighiu este celebră datorită unei icoane care, potrivit site-ului oficial al lăcaşului de cult, ar face tot felul de minuni. Conform manastireaghighiu.ro, icoana a vindecat de cancer mai multe persoane, a salvat de la moarte oameni accidentaţi cărora le ţâşnea creierul prin craniu, la propriu, a ajutat persoane sărace să facă rost de case şi de servicii bine plătite... Adică îndeplineşte aproape orice dorinţă îi poate trece prin cap credinciosului. Aşa că este lesne de înţeles de ce lumea se îmbulzeşte să se închine la ea şi de ce printre enoriaşi se află şi nume sonore.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro