VIDEO EXCLUSIV. Sute de deţinuţi au scăpat din închisorile italiene, după revolte! Mărturia şocantă a unei românce: "Trăim în frică"

VIDEO EXCLUSIV. Sute de deţinuţi au scăpat din închisorile italiene, după revolte! Mărturia şocantă a unei române: "Trăim în frică" © spynews.ro

O româncă stabilită în Italia face mărturii cutremurătoare! În urma revoltelor din închisorile italiene, 300 de deţinuţi au evadat şi se află pe străzi! Imagini şi detalii cutremurătoare!

Ziua de luni, 9 martie, a început cu o ştire halucinantă: trei deţinuţi au fost ucişi în revoltele izbucnite în închisorile din mai multe zone ale Italiei, câţiva paznici au fost bătuţi şi ţinuţi ostatici şi câte şi mai câte. 

După ce aceste informaţii au ajuns în presă, o româncă stabilită în Italia a fost martora unor scene neaşteptate. Femeia a povestit totul în exclusivitate pentru Spynews şi Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: Iad în închisorile italiene, din cauza coronavirusului. Trei deţinuţi au fost ucişi în revoltele izbucnite / VIDEO

Pare-se că, în timp ce făcea piaţa, a văzut mai multe echipaje de poliţie şi câţiva deţinuţi care se ascundeau de oamenii legii. Românca a aflat că 300 de deţinuţi au evadat de după gratii, în urma revoltelor. 

Din aceşti 300 de deţinuţi, aproximativ 35 au fost prinşi până în acest moment. 

"Trăim în frică... M-am trezit într-o situaţie foarte dificilă, făcând piaţa. Am văzut poliţie, mi-a sunat telefonul şi m-am oprit pe partea dreaptă, neconştientizând că în faţa mea se întâmplă o acţiune dramatică... Am văzut vreo 5-6 băieţi care se ascundeau după tufişuri...  În faţa mea erau carabinieri, poliţie... Am zis să fug mai repede de aici! Până să ajung acasă, era vorba de 500 de metri, la următoarea intersecţie am dat de alt echipaj care m-a oprit pentru că eram martoră la o acţiune foarte sensibilă. Am scos telefonul şi am filmat!", ne-a spus românca.

"Şi la ora actuală este foarte grav. 300 de deţinuţi... am înţeles că 35 au fost prinşi până acum. Au intrat peste noi în case, în firme! Am auzit că le-au interzis vizita rudelor din cauza coronavirusului", a mai completat femeia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro