VIDEO / Filmare șocantă cu Cornel Dinu! Legendarul jucător și antrenor al lui Dinamo, surprins în timp ce înjură nume mari din fotbalul românesc: ”Băga-mi-aș @#$% în pârliții mă-tii! Fotbaliștii @#$%”

VIDEO / Filmare șocantă cu Cornel Dinu! Legendarul jucător și antrenor al lui Dinamo a fost surprins în timp ce înjura nume mari din fotbalul românesc: ”Băga-mi-aș @#$% în pârliții mă-tii! Fotbaliștii @#$%” © arhivă

De necrezut ce filmuleț circulă în mediul online cu legendarul jucător și antrenor al lui Dinamo, Cornel Dinu! „Procurorul” a fost surprins în timp ce aduce injurii la adresa unor nume mari din lumea fotbalului românesc, printre care și Țețe Moraru, Gigi Mulțescu și Ioan Andone.

”Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea”

De mai bine de câteva ore, un filmuleț scandalos cu Cornel Dinu circulă în mediul online. La masă, cu mai multe personalități din lumea fotbalului, printre care și Miodrag Belodedici, legendarul jucător și antrenor al lui Dinamo a fost surprins în timp ce adresa injurii grosolane la adresa mai multor nume consacrate, principalii fiind Dumitru Moraru, Gigi Mulțescu și Ioan Andone.

„Îmi bag @#$% și în fața ta și a lui Mulțescu. Ăla, cel puțin, Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș @#$% în pârliții mă-tii, fotbaliștii @#$% ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier @#$%”, sunt cuvintele pe care le socate pe gură legendarul jucător de la Dinamo, într-o filmare postată pe pagina de Facebook, intitulată „Sir Ilie Dumitrescu”.

Întâmplarea a avut loc de ziua celui care este legenda Stelei, Miodrag Belodedici, care a împlinit vârsta de 56 de ani. Din imagini se observă cu ochiul liber cum acesta este deranjat de reacțiile negative ale lui Cornel Dinu și preferă să păstreze tăcerea. Cu toate acestea, cei aflați la masă continuă să-l provoace pe marele antrenor, scoțând la iveală impresii din ce în ce mai dure la adresa jucătorilor. 

Desigur că reacțiile nu au întârziat să apară nici în mediul online. În plus, filmarea a venit însoțită de un mesaj dur la adresa lui Cornel Dinu: ”Ăsta spuneți voi că e adevăratul Mister?”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro