VIDEO / Gestul cutremurător al prietenilor lui Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița. Au curs râuri de lacrimi în drumul spre capelă

+2 click pentru
galerie

Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița © Facebook

Astăzi, familia lui Andrei, alături de prietenii tânărului, l-au condus pe acesta pe ultimul drum, după ce în urmă cu două zile, s-a sinucis la doar câteva ore de la pronunțarea divorțului de soția sa, izbindu-se violent cu mașina de o pasarelă. 

Au curs râuri de lacrimi azi, pentru Andrei, tânărul din Bistrița mort în cumplitul accident de mașină, considerat a fi o sinucidere. Prietenii lui Andrei s-au organizat și au ieșit pe străzi cu zeci de mașini, care au claxonat continuu în spatele mașinii mortuare. Andrei era un mare iubitor de mașini, dar și de motoare puternice, așa că apropiații s-au gândit că acesta ar fi cel ami potrivit omagiu pe care i l-ar putea aduce. 

Coloana de mașini s-a oprit la locul accidentului în urma căruia a murit Andrei, preț de câteva minute, iar prietenii tânărului au mai depus flori și lumânări, după care l-au condus pe acesta pe ultimul drum. 

În această seară, la ora 18:00, prietenii lui Andrei vor depune, la locul accidentului din Bistrița, o cruce. 

Andrei a murit pe loc, după ce s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea, de o pasarlă din Bistrița. Tânărul de numai 27 de ani și soția sa divorțaseră cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro