EXCLUSIV: Apropiații lui Andrei, tânărul de 27 de ani mort în accidentul din Bistrița, rup tăcerea: „Avea probleme în căsnicie”

Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița © Facebook

Au trecut 2 zile de când Andrei și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină. Acum, apropiații tânărului fac dezvăluiri cutremurătoare cu privire la ceea ce se întâmpla în căsnicia sa cu Iustina. 

O apropiată de-ale lui Andrei, tânărul mort în accidentul din Bistrița, a povestit, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că acesta avea probleme în căsnicie și se aștepta să divorțeze. Andrei a murit la doar câteva ore de la pronunțarea divorțului de soția sa, Iustina, după ce s-a izbit cu mașina de o pasarelă. 

„Ne cunoșteam bine, venea mereu în Londra, la hotelul la care eu sunt manager. Știam că nu are o căsnicie fericită, avea probleme în căsnicie. Știam și că va divorța, pentru că țineam mereu legătura cu el. Era foarte schimbat în ultimul timp” a declarat Leontina A., o apropiată de-ale lui Andrei.

Andrei a murit pe loc, după ce s-a izbit cu autoturismul pe care îl conducea, de o pasarlă din Bistrița. Tânărul de numai 27 de ani și soția sa divorțaseră cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro