VIDEO / Un interlop român a snopit în bătaie un bătrân din Italia! A fost despăgubit cu doar 50 de euro

VIDEO / Un interlop român a snopit în bătaie un bătrân din Italia! A fost despăgubit cu doar 50 de euro © captură video Youtube

Un italian de 85 de ani a fost tâlhărit de un interlop român pe nume Chestor Căldăraru și bătut fără milă chiar în fața casei sale. Românul a reușit să fure de la italianul de 85 de ani suma de 50 de euro și să fugă, dar polițiștii l-au prins într-un final. 

Un român interlop, pe numele său Chestor Căldăraru a snopit în bătaie un italian de 85 de ani chiar în fața casei sale din Milano și i-a furat acestuia suma de 50 de euro. Libero Quatidiano informează că atacatorul român a smuls bastonul bătrânului și i-a aplicat acestuia mai multe lovituri. 

La doar câteva zile distanță, interlopul român a mai bătut un italian, iar acesta a ajuns în stare gravă, la spital. În ambele cazuri, se pare că ar fi fost vorba de tâlhărie, mai notează presa italiană. 

Bătrânul de 85 de ani agresat de românul interlop a primit despăgubiri de numai 50 de euro, practic doar suma pe care Chestor Căldăraru i-a furat-o acestuia, în momentul agresiunii, mai notează sursa. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest