VIDEO / Liderii clanului Corduneanu, interzişi în cluburile de manele / Imagini şocante

+4 click pentru
galerie

Mai mulți apropiați ai clanului Corduneanu au trecut prin momente de groază, după ce au fost prinși într-un club de manele de Cătălin Băcăuanu, principalul dușman al interlopilor autointitulați drept „stăpânii Moldovei”.

Cu un an în urmă, lumea interlopă ieșeană era străbătută de o undă de șoc provocată de scandalul izbucnit între Costel Corduneanu și fostul lui cumnat, temutul interlop Cătălin Băcăuanu. Supărat pe Corduneni pe motiv că nu i-ar fi returnat niște bani împrumutați cu dobândă, Băcăuanu a făcut atunci un live, pe un site de socializare, în care a făcut o serie de afirmații jignitoare la adresa clanului Corduneanu. Printre altele, acesta l-a acuzat pe Costel că ar fi inclusiv colaborator al Poliției. La un an distanță de la acest incident, Băcăuanu a revenit cu o nouă postare, de data aceasta una violentă, pentru a demonstra că, atunci când a spus câ îi va vâna pe foștii lui prieteni, a vorbit cât se poate de serios. Aflat într-un club de manele, acesta a observat că mai mulți tineri plătesc dedicații pentru liderii clanului Cordunenilor. Băcăuanu a așteptat ca aceștia să iasă din local și i-a bătut până i-a lăsat laţi...

Din imagini reiese că, pentru a imortaliza momentul, dușmanul Cordunenilor a scos telefonul mobil și a început să-i bată cu mâna stângă, în timp ce filma cu dreapta! Loviți cu sete, tinerii petrecăreți s-au dezis imediat de apartanența la „mafia” Moldovei. În timp ce-i lovea, liderul interlop a repetat, de mai multe ori “O dată dacă vă mai aud că dați dedicații pentru Corduneni…” Agresorul a postat, apoi, imaginile pe contul său deschis pe un site de socializare, pentru a transmite astfel rivalilior săi că îi vânează permanent.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro